Sunday, June 15, 2014

Payung-payung yang terkatung-katung di langit...



.

Dikau memayungi bumi dari terik panas mentari
Tapi kau juga memayungi awan dari menghujani kami...






Menggunakan kamera handphone....sbb terlupa nak bawa lamera besar ke Floria...huh.



.

5 comments:

sudipVSsenduk said...

lepas habis floria waktu nak mengemas nanti, mesti berebut org nak payung free..

Nizam.Ariff said...

SvS.
By that time payung pun dah ranap. .Ada pegi situ ke? Maklumlah, itu kan ke berfloral-floral segalanya...

Hafez Zahruddin said...

Pandai saudara snap photo.
Kalau saya snap memang la berterabur.

Salam perkenalan! Ni first time baca blog ni. Tersesat main main klik link hehehe ;-)

Hafez the Great
saya nak capai 68kg!

CiKPuaNLawA said...

saya kan pergi pon tiada... ;(

Nizam.Ariff said...

Hafez.
Alaaa...itu guna hp murah je...kalau zoom,pecah foto tu..


CPL.
Eh, ingatkan pegi....
Tapi...panassss....lebam tau kulit aii...