Saturday, February 2, 2013

Light Trails at NKVE

.
Aku dah ada koleksi foto yang aku panggil 'nocturnal life'.
Nanti aku sajikan di sini.
Sebelum itu, aku paparkan light trails yang aku ambil di NKVE pada 4 malam lepas...











.

16 comments:

gadisBunga™ said...

aku cuma ternganga melihatnya. cantik giler beb!!!

tasekM said...

bintang beratur.
hohoho... cantek!

CiKPuaNLawA said...

ok.... jelessss..... !!!!

sepa said...

aku malas nak komen.!

semuanya cantik...

.

Nizam.Ariff said...

GB,
Cantik ke? bukan ke blur je tu...?


TM,
dedahan 8 saat menjadikan lampu jalan bertukar ke bintang. nanti aku suruh Yuna ukir nama ko kat lampu tu... hahaha


CPL,
Apa lagi, pi la lepak kat MRR2 buat light trail.... hahaha



Sepa,
aku faham situasi ko. Kat ladang ko tu kalau ko buat light trail hanya Cipan dan Gajah Pigmi je yang melintas.. kan? kan?

CiKPuaNLawA said...

lupa nak tnya... tenggek atas ape tuu...

Nizam.Ariff said...

CPL,
aku tenggekkan atas flyover je... hahaha

aku mana ada tripod! huhuhu...

tasekM said...

CPL,
dia hint suruh ko belikan tripod tu.
sila faham.

:D



.

Dr Singa said...

fuuuyoooo...
lampu pecah lapan belas!!
aku cuma dapat lampu pecah nam je!!

marbeles..
marnelas..
light trail yang marbelel bro..!!

Nizam.Ariff said...

TM,
aku cuma cakap yang betul je.... keh keh keh...




Doc,
Pecah 18? aku kira tak sampai pun... hahaha

Syed said...

The 1st and last shots tu... waa... so cool!!

Nizam.Ariff said...

Syed,
Thanks, bro....

myjourneymyphoto said...

ni kat bridge hala ke taman pertanian kan?
penah gak shoot kat sini.. lain kali nak repeat jugak rasanya

Nizam.Ariff said...

myjourneymyphoto,
mana tau nih? Ooo.. pernah buat eh.
Nak repeat kena tunggu time kereta banyak la... baru sedap banyak cahaya...

myjourneymyphoto said...

i'm staying nearby..tapi nak ke bridge tu kena lalu tol pulak unless naik motor atau beskal ada shortcut..

masa pergi shoot dulu pun kereta kurang, tak berapa nak menjadi..


Nizam.Ariff said...

myjourneymyphoto,
aku shoot malam minggu hari tu...
dalam kul 9.30pm, memang tengah banyak kereta...