Sunday, February 3, 2013

Underexposed



Tips untuk ambil gambar sunset dan sunrise yang saya belajar melalui youtube ialah underexposed.
Saya cuba.
Ternyata ianya benar belaka.


.

11 comments:

Ena's Palace said...

Mmg berkesan teknik ni...cantik pic tu

amn said...

sifu
kelas

sepa said...

ok... awesome.!

*ko tak tertembak gambar hantu.! hehehe

Dr Singa said...

aku kan... kalau bukak blob ni..

manjang konpius..
kena baca Tajuk Blog balik..nengok empunya
Hai Tas! Hai Nizam!

tasekM said...

ena,
nasib baik ramai cekgu kat youtube tu.
aku dah la tak pi kelas fotografi.

:)







amn,
blom sifu lagi bang.
anak murid lagi nih... :)







sepa,
jgn la sepa... tak nk aku.








drsinga,
sbb blog sama kaler eh...?

:D








Nizam, aku balas komen eh... :)


.

Dr Singa said...

hah hah hahhhh!!!!
ko gila kosa Tas!!!

Nizam.Ariff said...

TM,
Sila... sila.
Dia org tuju komen tu kat ko... hahaha
lagi pun aku kurang sihat sehari dua ni....


Doc,
Dia memang ganazss doc.... hahaha

sepa said...

aku setuju ngan DrSinga.!!!

eh bulih tak ko duaorg ubah blog, tak?!

Nizam.Ariff said...

sepa,
kita orang dah sehati berdansa.. kakakaka

weh, blog warna hitam la best.
kanvas hitam menyerlahkan warna2 lain... itu tricknya...

Syed said...

Placing the subject off center made this image that much more intriguing lah :). Well done!

Nizam.Ariff said...

Syed,
Kredit untuk TasekM...