Tuesday, March 5, 2013

Air Pasang Petang..



amarah yang menggila 
entah kan bila surut nya...
andai tidak di kawal hati dan perasaan..


Location : pantai Sungai Haji Dorani

tidak mempunyai ND Filter...
kena tunggu hari gelap baru dapat capture yang ini...


22 comments:

Wak Gelas™ said...

chantek dah tu air kapas tu kak TasekMe yee..ehHHee, gudjobb

Dr Singa said...


blog siapakah ini..

jap...


letak sun glass depan lensa kah CPL ..?

Zam..
masih bercendol..?
Meh datang klenet..

j.u.l.i.e said...

wahhh...jelitanya gambar air tu Cik PuanLawa....dh ada improvement...nti leh ajar i...

CiKPuaNLawA said...

kakak kiut..

tidak ade filter...kena tunggu hari gelap baru boleh berkabusan begini..

CiKPuaNLawA said...

julie..

ai tabur jaa setting nya...

f16 , s 10" , iso 100... (kena tunggu gelap ckit.. baru leh jadi gini.. kalau tak ade ND filter macam ai yee..)

tasekM said...

wak sudah keliru.
hehehe...

wak... blog nizam ni wak..
dan n3 ni CPL yg post.

:D


.

sudipVSsenduk said...

kalau celup kaki dlm air berkapas ni, mesti kena tarik dgn hantu air...

Nizam.Ariff said...

CPL,
Mula-mula nak kata.. " perghhhh!! Cun giler gambo"

Aku masih belum dapat nak buat macam tu lagi la...



Wak Gelas,
Ini blog aku tapi post tu dari CikPuanLawa... bukan Kak Tasz.. hehehe




Dr. Singa,
"tak.. tak.. dah elok dah"

(takut kena sumbat torpedo PCM supp.) .... hahaha




TasekM,
Blog sama-sama jenis gelap kelam je kut...

Weh, bila ko nak buat gambor cenggini kat pantai klebang?



Sudip,
Aku pun syak gitu jugak ni.. tengok batu tu pun berceragah semacam je... hahaha

Nizam.Ariff said...

CPL... Nak tanya,

Tak ada orang memancingkah di situ?



.

DrSam said...

sublime!

Dr Singa said...

Kalau kau
Sepuluh torpedo!!!!

Nizam.Ariff said...

Dr.Sam,
kredit buat CPL...



Dr. SInga,
10 torpedo????

Rabak la bontot aii...!

CiKPuaNLawA said...

Nizam;

ade.. tapi sebelah jeti sini...

nnti bila2 saya try sunset sebelah jeti pulop...

sepa said...

wakGelas dah keliru...
aku jugak antara org yg selalu keliru antara blog ko dgn blog TM.

aku nak kira, berapa ramai yg keliru!!!... hehehe


:)

Nizam.Ariff said...

CPL,
Ok.. aku tunggu foto2 tu...


Sepa,
hitam itu menawan... hehehe

dilabangiWORLD said...

smooth...
shuntek bak kapas kata wak gelas
Kelezzzz

Nizam.Ariff said...

dilabangiworld,
kredit adalah untuk cikpuanlawa...

Chik Att said...

macam boleh pijak jee air tu ...

ardz marn said...

:)

Kesuma Angsana said...

cantik sgt !

Syed said...

Looked so marvelously cottony soft!
Well done CPL :)

Nizam.Ariff said...

cik Att,
Boleh je kalau nak pijak... tapi print dulu la foto tu... hahaha


ardz marn,
kredit buat CPL,


KA,
Kredit buat CPL



Syed,
Usaha tangga kejayaan... kredit buat CPL juga..