Sunday, September 6, 2015

Bunga-bunga berhamburan di langit hitam...

.

















.

12 comments:

sudipVSsenduk said...

merdeka ke?

Nizam.Ariff said...

Deme merdeka, kome takde la sgt....haha

aizamia3 said...

Suka tengok tapi dari jauh jelah.. ;)

uncle gedek said...

bunga ni bau hangit...!

Amir renovation said...

Assalam tuan/puan.sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy.menyambung rumah,pasang tile,silingkapur,wayaring,plumbing,table top,KC,porch keta,vinyl floor,wallpaper,landskap,kolam hiasan,grill,owning,dan keje civil lain nya. Terbuaka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,cheras,nilai,sepang,bndr sri putra,puchong,ampang ,dan kl. Hubungi sy amir d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298.terimakasih

Clive Einstein said...

acara apa tgh berlangsung?
ada bayang-bayang kat gambar terakhir...hehe...
joking je. :P

Etuza Etuza said...

sangat menarik sekali gamnbar2

Etuza Etuza said...

done follow ya

Nizam.Ariff said...

Clive.
Sambutan hari kebangsaan tahun ini.

Etuza.
Thanks bro...

Dr Singa said...

tripod kau mana?
:P

Nizam.Ariff said...

Dr singa.
Aku x bwk mlm tu...aku guna hp je..hihi

Kesuma Angsana said...

wah cantik ler !