Wednesday, January 8, 2014

Di satu petang yang membasah hingga ke senja...

.

Peluh menjurai-jurai, di luar sana lembab anginnya namun itu belum mampu mengurangi jumlah kekerapan nafas mendesah-desah mengumpul angin ke dalam dada. Berombak-ombak dadanya. Sampai lenguh pehanya menganyuh. Sehingga penat betis diangkat-angkat. Dari satu babak ke satu babak, dari satu bilik membawa ke bilik lain. Ruang yang lebar ditakluki, yang sullit lagi sempit habis dimasuki....dimasuki tanpa ada rasa bersalah pun...semuanya gara-gara sifat ingin tahu di kawasan yang baharu...














Dannn.. yang misteri ini...








.

9 comments:

Dr Singa said...

kau ni!!
terkejut gegirl!!!

apa tu?
hitam ada..
putih berbayang-bayang ada..

ngigau tak malam tu?!

aza ni said...

istana kellie

Nizam.Ariff said...

Dr. Singa,
Terkejut? Dada membuak-buak tak? Hahaha...

Tak ngigau pun malam tu... tapi Dak Ariff kata ada mimpi sikit-sikit...


Azani,
Haah.. istana Kelly...jom bertapa? hahaha

sudipVSsenduk said...

pernah buat research ttg senibina istana ni masa belajar dulu...

pakguard tu ada cerita apa2 tak?

Nur Syuhada said...

hantu ka...hihi....macam-macam...

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
gambar semua cantik2.. tahniah..
done follow sini no. 84
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Nizam.Ariff said...

SvS,
Orang ramai, pak guard tak citer apa-apa pun...


Nur Syuhada,
Takde la.. hantu tipu tipu je... hehehe


tenku butang,
thanks for coming.
rasa-rasanya dah follow lama dah kat sana tu..

Kesuma Angsana said...

alamak naper KA rasa seram sejuk je tgk pic2 ni !

Nizam.Ariff said...

KA,
sebabbbb.. ada hantuuuuuu...