Monday, June 3, 2013

lama nya tak update.. tuan rumah oii..

hahahahaaaaa...!!!


berlalang weihhhh...!!!

larikkk....

8 comments:

Dr Singa said...

gajah pun ado!!!!

CiKPuaNLawA said...

pe lagi kak...
tunjuk kan gajah tu kat sini... hehehee

Nizam.Ariff said...

ye la.. ye la....

nanti aku cukur tebas lalang2 tu kasi hensem... bila ada gambor..

Telor Power said...

sama dengan la

Nizam.Ariff said...

Telor Power,
kita boleh jadi geng...

Syed said...

Dah macam lukisan photo tu. Like :)

Saya ni org luar. Actually how does this blog works? I know bro Nizam is the Owner [or is he?] and CPL, doc, GB, sepa and tasekM are contributors. Is there any frequency or giliran tertentu for each of you to post? Or more like free style?

Hehe... saje je curious nak tau :)

Nizam.Ariff said...

Tuan Syed,
Sebenarnya segala-galanya bermula apabila kamera aku dah pincang-tugas. Sudahlah begitu, aku pun dah tak berselera nak ambil foto2 baharu.

Jadi, aku faraidkan blog aku ni kepada kawan-kawan agar menyumbang dan berkongsi foto.

Tiada giliran tertentu. Tapi seboleh-bolehnya biarlah entri itu berusia lebih daripada sehari barulah dibuat entri yang baharu...

Nizam.Ariff said...

Tuan Syed,
Oh ya.. ada syaratnya.
Ceritakan falsafah disebalik foto itu. Falsafah kehidupan atau pengalaman untuk dikongsikan bersama-sama. Bukan sekadar foto... hahaha