Wednesday, June 26, 2013

Bunga-bungaan dalam taman impian

.

Tanpa perlu sebarang kata-kata, keindahan tersendiri...
 



Ini untuk Sepa




Ini untuk Gadis Bunga




Ini untuk Cik Puan Lawa... kena sama dengan 'madu' dia...




Ini untuk Dr. Singa



Ini untuk Nizam.Ariff... boleh ek?




Ini untuk TasekM... dengan ucapan: dah dapat 2 bunga, bila nak update blog nih?


Eh.... Bunga Dr. Singa punya cantek la...
Macam English garden punya jer.... ni yang nak tukar dengan dia nih...




.

10 comments:

gadisBunga™ said...

hahahaha!!!!! bunga untuk kite dengan madu kite sama laaa!!!!

Nizam.Ariff said...

GB,
Sama tapi kuntum yang lain... hehehe

Telor Power said...

bunga di pesta bunga ke ni

Dr Singa said...

wahhh.... aku dapat chrysanthemum ..!! saya sukak! saya sukak !!!

[ eh.. chrysanthemum ( punyalah susah nak ngeja!! ) kan tu kan GB!!?? ]

tenkiuuuu Dino..
chewahh..

tasekM said...

aku ingat nk pi floria lps meeting hr sabtu.
kalaulah sempat.


.

Nizam.Ariff said...

Telor Power,
Haah.. Floria..
masih ada lagi nih...



Dr. SInga,
.. err... kita tukar nak?
cantik lak aku tengok foto ko tu.... hahahaa



TM,
Hah.. pi la.. jerebu pun dah macam ok. Malam tu ada bunga api kut...

sepa said...

tengkiu bro.

eh, apsal bunga yg ko bg kepala besaq batang kecik.?! takhal la... hehehe


.
kejap. aper nama bunga nih bang.?

.

Nizam.Ariff said...

Sepa,
aku pilih bunga tu untuk melambangkan ko.. keh keh keh

CiKPuaNLawA said...

mekaseh.... cantek bunga madu itu... haahahaaa....

tetiba...

ape nama bunga tu...

Nizam.Ariff said...

Cpl,
Entah... sejenis orkid kut.
Atau bunga lily.