Friday, October 18, 2013

Di Taman

.

Cer teka di taman mana?
 
 







.

11 comments:

sudipVSsenduk said...

sebuah taman di Malaysia

tasekM said...

taman dalam hati... :D


.

Dr Singa said...

taman astakona

CiKPuaNLawA said...

taman rimba ... rambu ba rambu ramba.... hehee

sepa said...

sori bor.! wa tak ble jawab, sbb wa tak paham soalan... hehehe

aper kaba bro, dah sembuh.?!

Nizam.Ariff said...

SvS,
terlalu umum... hahaha


TM,
Taman kat hati?
Ko ckp macam tu sebab ko ada kat taman masa tu kan?


Dr. Singa,
Aku selalu dgr nama tu tapi aku nak Tanya, betul2 wujudkah nama taman tu?


CPL,
Cuba la cari taman tu kat S.Alam ni... taman tu kecik je dah tersorok...


Sepa,
Pasang surut la bro... ko doa-doakanlah aku bias menahannya... huhuhu

Saiful Anuar Safian said...

salam,gambar2 menaRIK...SAya dah follow blog awk (79) Harap follow sy balik hehe

Nizam.Ariff said...

Saiful...
Ok...tkasih...

cimöt said...

tamannnn.. errr
taktau laaa.. hiiiii

Nizam.Ariff said...

Cimot...
Kalau google pun blom tentu jumpa...hahaha

Dr Singa said...

tak tau lah taman ni wujud selepas atau sebelun lagu tu..
http://www.utusan.com.my/utusan/Pahang/20120803/wp_01/Taman-Astakona-semakin-sendat