Sunday, October 7, 2012

The pastel colurs

.
Warna-warna yang tidak kelihatan kalau kita duduk senyap-senyap.
Bila dah gerak, baru keluar warna2 tu...

Alang-alang kamera dah rosak, aku rosakkan foto tu...
mana tau boleh jadi imej berseni pula... kan?




















.

14 comments:

chemistry student said...

efect kamera rosak ke ni.huhu.kreatif loh.

Nizam.Ariff said...

chemistry student,
tak...
kamera tak boleh fast shutter.
jadi alang-alang dah slow.. aku slowkan giler2 dan move a bit... jadilah gitu.... hahaha

sepa said...

bulih tahan ko punya kreatif, ala2 lukisan van Gogh ar...

kekadang kita kena manfaatkan sebelum kita ucapkan selamat tinggal.!

eh, aku masih simpan satu kamera Olympus, boleh zoom2 gitu. tapi, kena guna filem (silver halide). bila kumira digital dah semakin popular, bila depa dah buat kumira yg mencecah 5 megapixel ke atas, kumira guna filem aku rasa sangat tak berbaloi untuk digunakan... AKU COLDSTOAGE-KAN KUMIRA TUH SEDANG KUMIRA TUH MASIH SIHAT DAN SEGAR... tapi, aku bungkus elok2 dan letakkan silica gel...

ah...! kesian aku kat kumira tuh...

.

Nizam.Ariff said...

sepa,
ko nak suruh aku buat perkara yang sama kat Nikon aku ar..

sepa said...

kumira Nikon ko tuh kan dah nak mampus.! aku cadangkan, ko semadikan kat Nilai nuh... hahaha

CiKPuaNLawA said...

endoi pusing2 tu kan...

bukan ri tu dah anto spital kah...

tasekM said...

smlm aku pegang kamera setelah sekian lama tak pegang.
bulih pulak button utk pusing2 shutter tu dh rasa ketat2.
nk kena siku nikon nih....



.

Nizam.Ariff said...

Sepa,
kat situ mahal la...
simpan dalam stor je dah la... hahaa



CPL,
tak hantar2 lagi...
tak tau nak ke situ... huhuhu



TM,
takkan dah nak berkarat?
aku rasa Nikon ko tu makan jamu mak dara... keh keh keh

gadisBunga™ said...

van gogh. hahaha!

lagi 334 tahun orang nak beli photo ni dengan rege berbilion jugak. hahaha!!!

Nizam.Ariff said...

GB,
nasib aku dah telah watermark aku kat foto tu... hahaha

Kesuma Angsana said...

menarik sgt2lah

Nizam.Ariff said...

KA,
terima kasih.
Akak bila nak buat camni?

sepa said...

gB kata 'jugak'...! tapi aku dapat berbillion 34tahun ahead. hahaha...

Nizam.Ariff said...

sepa,
dia silap taip tu...