Wednesday, October 3, 2012

Mentari petang diufuk Barat...

.
Lagi foto-foto matahari terbenam di atas bumbung Canon...
walau pun aku shoot guna Nikon.

Nikon tak kisah....















.

7 comments:

CiKPuaNLawA said...

kite nampak canon...hehe

gadisBunga™ said...

fuhh..mentari kat bumbung tuh sungguh ohsem!

Dr Singa said...

paremba square kah..?

tasekM said...

macam neraka eh?

Nizam.Ariff said...

CPL,
ya... Canon
tapi Nikon tak kisah... hahahah


GB,
aku dah set posisi dan angle tu berbulan dulu...


Doc,
tak.
itu kilang Canon kat S.Alam...


TM,
tak lah sampai macam eraka... mungkin macam nak kiamat tu ada la kut...

sepa said...

ada permintaan.

apa kata ko ambik gambar camnih lagi, sampai ke ufuk timur, pastu ko cantum2 kan.

maksud aku camnih. memula ko tala di ufuk barat satu shot, 45deg naik satu shot, menegak ke langit satu shot, 45deg menurun satu shot, last sekali di ufuk timur. ...dan ko cantumkan (ala2 panoramik gitu.!

:)

Nizam.Ariff said...

sepa,
tak de koje...
tak nak!