Wednesday, October 10, 2012

Memegunkan buai pusing...

.
Entah berapa puluh kali aku cuba ambil.. yang dapat hanya beberapa keping.







 









.

13 comments:

Dr Singa said...

ko tak naik bro?

CiKPuaNLawA said...

hui.. sambil naek buaian ke tangkap ni...

tasekM said...

ni kalau guna aperture 1.2 pun blom tentu dapat nih...




.

sepa said...

ko dah besarpanjang pun masih main hayun2... :D

*yg nih ada gaya van Gogh.

Nizam.Ariff said...

Doc,
tak.. aku tak naik... putus rantai tu kalau aku naik.. hahaha



CPL,
tak... aku kat luar... aku tangkap semasa dia org tgh pusing laju...

cer ko buat pulak...




TM,
aku g waktu malam.. kalau tak silap, masa tu dah kul 11... hanya harapkan cahaya lampu limpah dan TV LED kat situ je...

dan aku tak guna speedlight... aku skrg tak suka sangat guna speedlight.. aku suka natural...



sepa,
aku tak main hayun2 gitu...
hahaha

Kesuma Angsana said...

cantik mcm biasa !

Nizam.Ariff said...

KA,
ye ke kak?
tang kabur-kabur pun cantik gak ek?
Hahhahahha...

chemistry student said...

cantik giler aa...

camne nak buat nih.?

DrSam said...

Panning no. 2 tu menjadi dan almost perfect!

Nizam.Ariff said...

chemistry student,
teknik namanya 'panning'.
shutter speed dalam 1/5 ~ 1/10, kena jaga kalau cerah sangat sebab speed macam tu. Cabarannya... semasa tekan lense kena ikut objek yang bergerak tu.... kalau terlambat atau tercepat, objek akan blur... hahaha



Drsam,
Payah giler, bang.
sebab buaian tu berpusing, bukannya lurus... nak dapat sharp mmg payah...

gadisBunga™ said...

osem.

saya tak tere sampai sekarang. rabun, tak reti agak speed. eheheh~

Nizam.Ariff said...

GB,
alaa... taram je...
nak shoot benda2 bergerak ni sebenarnya gunakan guts feeling je... its not so technical...

hairul392 said...

paning yang menarik..