Friday, December 7, 2012

Ketenangan pagi yang hening...

.
Tranquility ...
Melihat air yang mengalir lembut dan tenang
Embun yang masih melekat pada rumput
Pagi itu sungguh indah...















.

12 comments:

gadisBunga™ said...

aku ada chemistry dengan reflection di atas air.

juga di dalam cermin.

Nizam.Ariff said...

GB,
aku masih tak pandai nak setting utk dapatkan refelction atas air yang cantik...

tasekM said...

line internet aku ni mmg saja dengki dgn aku....



.

Kesuma Angsana said...

pic2 yg sgt cantik. suka tgk

Nizam.Ariff said...

TM,
banyak dah ko rugi tak dapat tgk... hehehe


KA,
itu baru gambar...
kalau betul2 ada di situ lagi best...

Lady Windsor said...

apsal aku sedeh tengok pic macam ni..

Nizam.Ariff said...

LW,
sebab kelam...

sepa said...

nak tanya. terusan itu mengalir ke arah utara ka selatan ka timur ka barat ka.? ...tapi, bukan timur kan, sebab tak dak mentari dihujung tuh.!

.

Nizam.Ariff said...

sepa,
aku rasa itu ke arah timur laut kut... matahari ada kat sebelah kiri terusan tu...

CiKPuaNLawA said...

padi kat mana ni...!!?
kita ingat nak cuba lah kat kg kita jugak....buat canggini...

Nizam.Ariff said...

CPL,
Kat Sg. Hj. Dorani pun ada padi ke?
bukan ke tepi laut tu?

CiKPuaNLawA said...

kiri laun.. kanan sawah padi....
jemput lah datang melihat sendiri keindahan kampung ku.. ewaahhhh..