Monday, December 10, 2012

Oh Bulan, bawaku naik dengan cahayamu... aku mahu lihat bintang

.
Orang lain asyik letak foto bulan... aku pun nak letak juga
Tapi asyiklah tak menjadi sebab tangan aku ketar
dan lensa aku kurang panjang...
tapi aku gagahkan juga untuk mencuba kerana aku tak mahu ketinggalan kapal..











11 comments:

gadisBunga™ said...

ko dah pandai!!!

Faaein Talip Roy said...

wah..wah.. akak TM maju dah skang.. hehe..

amn said...

ya memang tak ketinggalan bahkan advance

gadisBunga™ said...

heheh. hai akak! hehehehe!

tasekM said...

faaein.... ni akak ko dtg nih... keh2.

celah mana yg ko keliru blog aku dgn blog nizam ni beb?


.

CiKPuaNLawA said...

cantek bulan kale oren.....

Nizam.Ariff said...

GB,
thanks... tapi belum perfect lagi sebab gajet tak cukup...


Faaein,
haah... ah-kaaak dah maju setapak dalam industri bulan membulan ni,nok...



azani,
kemana sangat advance nyer pun... bulan tu kat situ je.. kita kat bawah ni je... dari zaman Melaka dulu dah ada bulan....kita belum maju pun.. hahaha



GB,
Ya, adik... dah sarapan?



TM,
Ah...! Ko ah-kak yg garang.
Lari Dak Faaein tu nanti...



CPL,
dia tukar jadi kaler oren bila aku ubah kontras.... huhuhuhu..

ASH said...

adeh....
.
.
.
aku baca komen budak faein tu aku sengih sorang sorang..
.
.
.
aku syak dia dah pinar tengok bulan bulan korang!
hahahaahha

Nizam.Ariff said...

Ashley,
bulan boleh pukau kut...

sepa said...

weh Dino.!
ko tukor le nama blog ko nih...
kekadang akupun konpius 'fotoblog aku' dengan 'blog foto Tas'...!!!
hehehe.

Nizam.Ariff said...

sepa,
pesal? dia pun letak gambor bulan2 ek?