Tuesday, December 11, 2012

The Blue Hour versi bendang....

.
Orang lain berbulan, aku pun berbulan...
Orang lain ber'blue hour', aku pun nak juga
tapi orang lain ber'gether-gether', aku 'alone-alone'
berlatarbelakangkan sawah padi.



Yang ini aku enhance warna birunya.... alang-alang dah biru kan...?


Yang ini aku apabila matahari dah mula menjengah, dah kurang sikit birunya...





.

7 comments:

tasekM said...

enhance warna biru adalah tak aci ok... sila bangun dan menembak lebih awal..

:D



.

Nizam.Ariff said...

TM,
Alaaa.... ko nih.
Nak awal-awal sejuk ketar la aku weh... embun tuuu...

tasekM said...

jom balik kampung.
berblue-hour di menara condong aku syak adalah menarik.



.

CiKPuaNLawA said...

jomm la gather2 dengan kita orang....

baruuu.. besttt....

Nizam.Ariff said...

TM,
Takut... CKLah kata kat situ dah ada penunggu...




CPL,
Kita org ni pemalu.
Aku dgn dak TM ni sembang je pung pang pung pang dalam blog.... tapi tak pernah jumpa pun.. kakakaa

ok, dia pernah terserempak aku kat MITC tapi dia terus lari sorokkan diri, aku tak perasan pun dia. Kalau aku perasan pun aku akan lari sorokkan diri gak... hahaha

sepa said...

ko 'alone-alone' yer...! kira ok la tu. :)

Nizam.Ariff said...

sepa,
alone-alone tanpa peneman...