Tuesday, April 2, 2013

aku maaf kan kamu ..tak perlu kita bertemu cukup kau tahu..

maafkan aku teman ..
andai ini yang terakhir...
 
jiwa kian kosong setelah di biarkan terlalu lama...
tiada pengharapan terakhir andai titisan ini jatuh ke sekian kalinya...
 
 
aku pergi teman..
jangan di tanya kemana...
 

10 comments:

aza ni said...

sayu pula hati ni...

Ellie Mariana Abdullah said...

Pi mana pulak dah..menembak lagi la tuuu...

Azmatun Ismail said...

Salam kenal baru singgah sini suka tgk pic cantik:)

Puteri Purnama said...

Andai ada kesempatan dan peluang, dapatkan aku bibit pohon berdaun renik yg.dikongsikan ini, mana tahu ia akan hidup di halaman rumahku..harganya nanti sebuah kenangan abadi..hehehe..

Telor Power said...

Lain aje bunyinya

Nizam.Ariff said...

Azmatun Ismail,
Salam kenal... entri ini kredit buat CikPuanLawa sebagai salah seorang author blog ini.



Buat CPL,
Thanks for this entry.
Anyway, aku seperti Azani dan Telor POwer gak, semacam je bunyi ayat-ayat tu?

Susunan ayat dan foto embun/air dihujung daun seperti titisan air mata... melambangkan kesedihan yang sungguh-sungguh tak tertahan... apa-apa pun, bersabarlah.

sepa said...

pergila... jangan bagitau Dino. :)


.

gadisBunga™ said...

kite sokong sepa. ngeeee~

cimöt said...

kataakan pada donia ke mana mahu pergi tu?

Yunus Badawi said...

ingat nak ikut ..... huhu