Friday, September 21, 2012

Bunga-bunga indah...

.
Kita kongsikan bunga-bungaan pula ek...









Nampak garisan gelap kat atas tu? itulah kerosakan kamera aku... huhuhu





.

22 comments:

Dr Singa said...

ha ah lah...
bila gambar gelap.. laaagi clear!!
tapi dah macam khas stripe tu untuk watermark tu lak kat gambar last tu!

eniwey...
cantikkkk ko klosap binga tu Bro!!

Dr Singa said...

bunga!!!

Eny Yusnizar said...

mungkin lens saja kot yg rosak... nice photo btw

Nizam.Ariff said...

Doc,
oleh sebab itu aku kena kebawahkan subjek tu untuk elak kena black stripe tu...


Eny,
mungkin juga shutter dia yg rosak sebab berlaku kat high speed...

CiKPuaNLawA said...

merah... i like....

Nizam.Ariff said...

CPL,
rata2 orang perempuan sukakan warna merah... kenapa ek?

sudipVSsenduk said...

bila tengok pic first, terus terkenangkan Tun Dr Siti Asmah... banyak baju kurung dia warna tu

gadisBunga™ said...

ye la...strip gelap tu macam sengaja diadakan suapaya ko boleh taruk watermark.

lawo gambo mungenye wehhh...!

Nizam.Ariff said...

SudipvsSenduk,
ye ke?
aku pun macam2 perasan gak... hahahaa



GB,
thanks.. tapi aku segan kau ko sebab ko gadisbunga.... huhuhu

tasekM said...

merah mmg cantek...

hehe.



.

Nizam.Ariff said...

TM,
ye le.. celah mana cantiknya tu?

aku rasa warna biru pun cantik gak. cantiknya kat celah laut.,.. hahaha

hairul392 said...

cantik bunga tu... mcmana edit...?

Nizam.Ariff said...

dak ai,
enhance colour...
jangan sharpkan foto... nanti tak nampak depth. Jadi, set kat kamera siap-siap baru cantik...

amn said...

cantek...

Nizam.Ariff said...

azani,
yang cantik tu bunga, bukan aku...

Kesuma Angsana said...

bunga2an yg cukup indah. menarik sgt!

Nizam.Ariff said...

KA,
akak mesti suka bunga, kan?

Dr Singa said...

NAMPAK EH..STRIPE GELAP TU KAT VIEW FINDER?

hok aloh.. tercaps lock..

Nizam.Ariff said...

Doc,
kat viewfinder tak ada nampak..
bila dah shoot baru nampak

so, bukan masalah lense la ek?

sepa said...

wow... cantik o.

.

Nizam.Ariff said...

sepa, ko suka bunga eh....

sepa said...

yer yer aku suka bunga, tapi, bunga yg pakai cincin. :D