Friday, September 14, 2012

Suis kehidupan...

.
Inilah suis lampu yang antik kepada mentol yang bernyala hari tu...





Aku malas nak edit. Itulah foto asalnya. Aku cuma kecikkan pixel dan letak nama blog aku, itu sahaja. Aku akhir-akhir ini dah malas. Dah dekat 2 minggu aku tak sentuh pun kamera aku tu, tak ada nafkah sentuhan berbisa kepadanya pun. Nafsu aku tumpul buat masa ini...






.

11 comments:

Kesuma Angsana said...

yang mcm ni masih ada kat rumah KA tau!he he he

Nizam.Ariff said...

KA,
huhhu... skrg dah jadi mahal tau...
orng cari...

tasekM said...

tahan lama suis nih...

Nizam.Ariff said...

TM,
aku rasa dah reput kut...kalau petik kerap2 mau patah dia punya toggle tu...

gadisBunga™ said...

antik!!!!

ada jual lagi ke suis lampu gaya cenggini sekarang?

sepa said...

satu permintaan...

bulihtak gambo tuh ko lintangkan, aka rotate-clockwise 90degreee...

mungkin menarik. :D

Faaein Talip Roy said...

pergh... suis ni memang antik sungguh lah.. masih ada lagi yg berfungsi kat dalam rumah.. huhuhu..

Arham Md Ali said...

Suis antik! Aku pulak tak pernah mengedit gambar, tak ada software untuk belajar post processing ni, maybe one day kot bila ada duit nak beli Aperture atau Lightroom.

Nizam.Ariff said...

GB,
aku tak tau.
kalau dah kedai2 apek tua kat pekan2 lama mungkin masih ada kut...


sepa,
kan ke aku dah kata, aku malas nak edit2 nih... hahaha


faaein,
oh ya?
hati2 seab suis jenis tu senang nak berlaku litar pintas...


arham,
aku guna software percuma je...
malas nak kuar2 duit nih... hahaha

hairul392 said...

Nanti simpan kan suis ni ... berharga..susah nak cari suis mcm ni..

Nizam.Ariff said...

Dak kAi,
yang tu masih 'hidup' wayarnye.....
takut nak tanggalkan..