Monday, June 18, 2012

Tropical Fruit that most westerners hate

.
Musim buah-buahan tropika..










.

8 comments:

Kesuma Angsana said...

suka tgk gambar but x makan durian ler!

Nizam.Ariff said...

Kesuma,
Tak makan durian???

Tak apa, masih ada tempoyak sebagai pengganti... hahaha

tasekM said...

tak cukup siang sampai ke mlm ko cari durian eh...?




.

gadisBunga said...

fuh. komen aku sama macam mana yg aku komen kat blog kak tas itu hari. cuma buang beberapa perkataan je sebab kat sini takde bende tu.

sepa said...

say something, bang.!


*sedap eh durian. aku dah jumpa durian. kat Miri pun ada, tapi aku tak jadi beli disebabkan McD...

:)

Nizam.Ariff said...

TM,
makan durian malam-malam la best... sejuk sikit badan...





GB,
ha ah.. betul tu. kali ni biji dia tak nampak sebab terselindung balik isi yang tebal... erkk?





Sepa,
Ooo.. bajet Durian dengan McD guna cost center yg sama ek...

iizza said...

sedapnya durian..pagi tadi sy ada ambil kat kawan 2 biji..malangnya keras yang amat isinya..:)

Nizam.Ariff said...

iiza,
ooo... durian 'mengkal' buah baru tu..