Monday, January 21, 2013

take over

saja ja nak TAKE OVER....

muaarrraaahahahahahaaahaahaaa....!!!!!!

teritip pantai belakang rumah..

larikkkkkkkk.......!!!!

(satu ni jaa... sbb blog sendiri pon tak update... hahahaaa...)

cuba teka siapa saya..?
sape menang nizam belanja makan....

20 comments:

Nizam.Ariff said...

CPL,

First of all, thanks sebab sudi menyumbang foto dan entri...

kedua, ada orang kata isi teritip tu boleh dimakan. betul ke ha?

Dr Singa said...

hahahahaaa!!

sorang lagi!!!

nak take over jugak boleh...??!!

Nizam.Ariff said...

Doc,

Boleh je kalau nak... tapi kena bagi la email (gmail) sebab nak invite ikut system... kalau sensitif, hantar email address awak tu ke nizam.ariff@yahoo.com

CiKPuaNLawA said...

alaaa...
orang baru suh teka sape...?
dah kantoi...
ishhkkk...




Nizam.Ariff said...

CPL,
Dah tentu kat bawah tu ada tulis 'Posted by...' ...hahaha

CiKPuaNLawA said...

hehhe.. lupa nak tukar.....

tasekM said...

jgn harap la nizam tu nk belanja.
pakcik tu kedek.

hehe.



.

Nizam.Ariff said...

CPL,
Hahaha... dah terang lagikan bersuluh...



TM,
Tuduhaaannnnn....
Tapi betul gak, kalau belanja nanti kenalah berjumpa sedangkan Nizam.Ariff hanya wujud di alam maya. Dalam alam nyata, dia adalah Aeron Ajis yang boleh dukung artis menyanyi atas pentas.... keh keh keh

CiKPuaNLawA said...

x yah jumpe...
bank in pon boleh...
post pon boleh...
delivery pon boleh...
malaysia boleh... hahahaa...!!!!

kucingorengemok said...

kalau 1 hari 2-3 orang nak update macam mana? tak kira potong jalan? ko ni saja nak menimbulkan pergeseran antara penulis blog. penulis blog bergaduh, penulis suratkhabar tepuk tangan...!

Nizam.Ariff said...

CPL,
err... jap aku cari alasan lain... hahaha




KOG,
kalau penulis blog gaduh2, aku duduk perhatikan je la sambil minum kopi O.... bleh? hahaha

gadisBunga™ said...

wey. jom nembak!

Nizam.Ariff said...

GB,
ko ajaklah dia orang-dia orang tu...
kamera aku sedang sakit perut tu...

Chup!
Petang tadi hujan agak lebat selepas seharian panas. on the way balik dekat dgn rumah aku ni ada 2 tasek semulajadi. Aku nampak wap air naik dari permukaan tasek.... perghh.. best sioot! Sayangnya aku tak ada kamera masa tu. Esok-esok aku nak cubalah... Ko pun try la...

Dr Singa said...

okeh..okeh..

jap..
* kelip kelip pikir password gmail aku*

Nizam.Ariff said...

Doc,
Chup!
Bagi tau aku address untuk email Gmail tau. Jangan bagi aku passsword pulak.... hahaha

Kesuma Angsana said...

wah2 terbaik gambar ni

Nizam.Ariff said...

KA,
itu CikPuanLawa yang contribute...

sepa said...

eh Dino, ko pernah makan teritip, tak?!

Nizam.Ariff said...

sepa,
tak pernah.
ko pernah ke? Apa rasanya?

sepa said...

akupun tak pernah...!!! hehehe