Saturday, February 23, 2013

Mesej dari Dr. Singa...

.

Aku dapat mesej ringkas dari Dr. Singa, begini bunyinya:

Sawadikap!
Kap kun kap!
Ikan Siakap!

Rindu korang semua !




Adakah Dr. Singa ada di sana sekarang ini????



.

18 comments:

tasekM said...

merajuk.
aku tak dapat pun sms tu... hihi,

:p



.

Nizam.Ariff said...

TM,
SMS??? Mana ko tau sms?
Aku dapat kat email Yahoo aku je...

Ye la.. handphone aku cokia...

tasekM said...

ooo... ingat mesej tu sms....

:D


.

Nizam.Ariff said...

TM,
ceh.,...! hahaha...
hp aku mana bleh terima gambor... hahaha

sepa said...

ada buah kelapa yg sedia untuk ditebuk,
ada jugak pokok kelapa yg sedia untuk ditanam...

*ada satu soalan :
nak tebuk dulu baru tanam, atau tanam dulu baru tebuk...?!


.

Nizam.Ariff said...

Sepa,
Tebuk semasa menanam... hahaha

sepa said...

adakah itu bermaksud :
menebuk sambil menanam, atau,
menanam sambil menebuk.?!

.

Mohd Pk said...

Sawadikap!!!!!!
kelapa..muda

CiKPuaNLawA said...

sawadikappopp...

hepi bdayyyyy.... kapppp.. kappp....

Nizam.Ariff said...

Sepa,
sama-sama... perbuatan yang serentak.... hahaha



Mohd PK,
Kita tunggu orang tu balik... moga dapat kelapa bakar.... hahaha


CPL,
Hah? Sapa punya b'day???
Dr. SInga ?

CiKPuaNLawA said...

yeye... bday kakak kiut... hehe... semalamm..

Nizam.Ariff said...

CPL,
Ooo.... happy b'day akak kiut (aku kena panggil kakak gak kan?)

Tapi, b'day gegel tak ada kat M'sia...

gadisBunga™ said...

ikan siakap masak 3 rasa layan ramey ramey sedap woh. jom!

Nizam.Ariff said...

GB,
Seekor siakap untuk aku sorang, aku tamak.... hahaha

Daddy Ziyyad said...

akak singe tu mmg travel doc...aku dlm usaha nak meneladani dia...bahahaha

Nizam.Ariff said...

Daddy Ziyyad,
Travel Doc yang ada kamera dan rajin ambik gambor.. menarik tu...

Dr Singa said...

hellloooo Kawan-Kawan !!

Tenkiuu ..

sayang korang..

Nizam.Ariff said...

Dr. Singa,
Dah balikkkkk.... yeay...