Sunday, July 15, 2012

Indah nian si Putrajaya

.
Aku cuma sempat ambil foto ini.
Para pembonceng dah tak sabar-sabar nak balik.
Betullah bak kata GadisBunga, kalau nak menembak kena pergi dengan geng.
Tak apa, "Putrajaya..!!! Ko tungguuuuuuuuu...."












.

24 comments:

Hanamiko Sakura said...

kan kan.. kalau menembak sorang2 memang tak best..

Nizam.Ariff said...

Hanamiko,
betul tu.. tapi kalau kawan tu jenis nak shopping je, tak bleh gak buat kawan menembak... hahaha

tasekM said...

pi la ambik gambar jambatan tu...


.

Nizam.Ariff said...

TM,

tunggu malam-malam minggu la baru ramai org...

sayadankamerasaya said...

kalau ko pompuan.. boleh jadik geng aku..

Kesuma Angsana said...

mmg cantik dn indah ler

gadisBunga™ said...

aku takde geng la kat sini...

err..belum ada sebenarnya. :(

tasekM said...

drsinga,
beb.. walau dia jantan.
dia nk je jd geng ko.
aku pasti..

keh keh.



.

Nizam.Ariff said...

Dr. Singa,
boleh je kalau nak berlakon jadi pompuan... jalan kena kepit2 kaki sikit la... hahaha



KA,
... tapi jarang orang appreciate...



GB,
Nanti kita orang pergi rombongan satu bas hujung-hujung minggu...
Dah ko pun asyik sibuk keje, balik pun tengah2 malam, bila masa nak menembaknya?... hahaha




TM,
sapa kate?
Aku pemalu la weh... hik hik hik..

sepa said...

akupun takdak geng menembak. aku bawak dak Hatta jeh. takpun dk Hasif.

:(

haniaiman said...

susah wey, nak carik orang yg sama geng.eh..

Nizam.Ariff said...

sepa,
ok gak.... boleh dijadikan subjek.. model untuk ditembak...




ladyD,
tu la... walau pun sama2 ada kamera tapi masing2 ada subject of interests pada masa tu, tak mau gak jadinyer...

sAyA said...

okehhhh.....

jom subuh sepi-e jembatan precint 5!!!
:)

fevret aku tu!

gadisBunga™ said...

wehhh....nak ikut!!!

Nizam.Ariff said...

sAyA,
whoaaaa..... itu pun salah satu port yang aku nak tembak tu....

kena cari hari ni...





GB,
nak ikut?
Ko jauh kat sana, dik. Ko tembak je la tambak johor tu.. keh keh keh.

CiKPuaNLawA said...

choppp...
salam tuan rumah...

kite folo yee...

errr... nak folo kakak "sAyA" kiut tu pegi precint 5 bole...

huhuu....

Nizam.Ariff said...

Salam cikpuan,
nak folo pun tapi kalau selisih bahu tak kenal jangan marah tau... hehehe

bila nak pegi ni? tau-tau nanti foto dah masuk blog... hahaha

sAyA said...

ermmmm....

pagi pagi ahad jommm
lepas sahur
:)

CiKPuaNLawA said...

choppp... kakak... nak ikot... tapiii.. pukul 8 dah kena balik nak pegi kelas... hahahaa....

Nizam.Ariff said...

sAyA,
awal-awal ramadhan nak berbuka di kampung... takpe, ada hujung2 minggu yang lainnya...




cikpuanlawa,
kelas... ala.. ponteng je la...

sAyA said...

okeh..

set...
:)

budak sekolah yang ada kelas tu kena pandai pandailah monteng kannnn...

Nizam.Ariff said...

sAyA,
dia takut kena marah tu... hahaha

CiKPuaNLawA said...

kakak 'saya'.. gB... Nizam..

jomm subuh sepi-e ahad ni...

kite gi nembak...

takpe saya boleh set time.... untuk pegi ke sekolah... hehehe,...

Nizam.Ariff said...

cikpuanlawa,
subuh sepie.... lepas sahur la tu?
tak bleh janji... aku dgnb adik ipar aku nak g malam ...