Sunday, July 8, 2012

Orang-orang dan orangnya sekali...

.
Payah sangat nak dapat clearance, datang sorang ke sorang, tak bolehlah nak tengok aku senang nak shooting. 
Main potong-potong pula tu. Orang lain kosongkan kawasan sebab aku nak shoot 
tapi ada orang lain ingat itu peluang untuk hampiri subjek pameran.
Hah! aku shoot dengan orang-orangnya sekali.











.

8 comments:

sepa said...

bawak bertenang, bang.!

hehehe...

Nizam.Ariff said...

sepa,
mana boleh tenang kalau aku tengah sedap 'tenang' (aim) tetiba ada yang potong... lari fokus weh... hahaha

tasekM said...

alasan.
mmg ko sengaja nk ambik gambor pumpuan tu kan..?

:p



.

Nizam.Ariff said...

TM,
err... betul... dia yang mencelah...

Kesuma Angsana said...

bestkan .. tgk yg ni juga semalam

Nizam.Ariff said...

Kesuma Angsana,
Whoaaa.... sampai juga akhirnya... hahaha

gadisBunga™ said...

seni jugak gambo tak jadi ko nih~

sayadankamerasaya said...

cakap lah ekskius me..ekskius me...