Friday, March 2, 2012

Merah di balik hijau...

.


tenang...





.

10 comments:

tasekM said...

ni bunga yg batang pesen berduri tu kan...?
aku suka betul.

gadisBunga said...

a'ah. ni bunga faveret kak tas.

Aku said...

TM,
haah... cactus spp. kut...




GB,
akak ko tu kalau mereah je suka, merah je suka.... wanita umno kut hehehe

Aku said...

GB,
blog foto ko tu payah betul aku nak bukak tengok komen... dia redirect ke satu page baru yang kalau ditunggu sampai 4-5 jam pun belum tentu terpapar.. kenapa ek?

sepa said...

Bunga kaktus. Mana durinya, bang.?

Aku said...

Sepa,
durinya kat bawah... kat batang...

gadisBunga said...

alamak. ye ke. jap nak siasat.

Aku said...

GB,
mungkin foto tu besar saiznya, broadband aku tak mampu nak tanggung...

tapi kalau homepage, elok laju jer...heh..

gadisBunga said...

foto kat blog tu mmg aku dah save dlm resolution paling kecik, cuma dalam belog saiznya nampak besor la. anyway aku dah tukar komen box setting. jadik pop up punye. kalau problem lagi tlg kabo eh.

Aku said...

GB,'dah ok...

aku rasa sebab broadband aku murah sngat kut.. lembab dan bukak...