Monday, March 19, 2012

Patung-patung yang bernyawa...

.

Nampak macam real tapi semua ni ada di Muzium... err.. muzium alam(?) di Putrajaya precint ... err... precint 15(?). Huh..! Aku bukan seorang promoter yang bagus.








bibir badak ni menggiurkan la... seksi! keh keh keh....





.

5 comments:

gadisBunga said...

ko ni, dgn badak pun boleh tergiur!

tasekM said...

kan GB kan...
tak hagak2 berahi ke bibir badak.

:p



.

Aku said...

GB,
tak seksi eh?




TM,
nasib baik lubang hidung dia besar... kakaka

sepa said...

tak de ke menatang yg kecik2 diaorg display, spy bulih ambik gambo penuh. menatang cam nyamuk aedes ke, lalat ke, mentadak-mentadu...!!!

*sang badak tuh, mata nampak toya ar... aku agak diaorg imitate badak tgh berahi... hahahahaha...!!!

Aku said...

sepa,
itu kulit betul tau.... muzium
aku rasa badak tu mati masa tengah bersenggama... sakit jantung makan viagra lebih... keh keh keh