Friday, January 25, 2013

Tripod



Kalau kurang satu kaki, bukan tripod lah namanya.

Ye dok??

P/S: Susah nho mengedit pakai photoshop online nih. ;D

12 comments:

Dr Singa said...

best kan ramai-ramai kawan di alam maya ni kan zam...?
:)

Nizam.Ariff said...

GB,
Thanks for sharing & Happy Birthday. Semoga doa kamu dimakbulkan..

Annyway, tripod tu macam pasal aku je... ye la - ye la.. nanti aku beli tripod 2 set...

hahaha..





Doc,
Haah.. best dapat bersatu dalam site nih.. (bajet aku tak yah nak update... keh keh keh)

tasekM said...

gB, sebut tripod ni mmg nizam sentap.
kah2.

lagi satu aku nk berleter.
pi la repair kamera tu... tak berapa duit pun.




.

Dr Singa said...

bila besday kau..

meh akak bagi tripod...

Nizam.Ariff said...

TM,
dia punya pedih sampai ke ulu hati... keh keh keh..
Kamera aku dah ok kut.
tapi shutter dia aku tak betulkan lagi...ambik fot dgn low shutter ok je..



Doc,
Bulan June nanti.
Tapi kalau ada tripod pun bukan boleh guna sangat sebab high speed shutter tak bleh...
kalau nak bagi kena satu set terus... D3200 pun ok dah... keh keh keh

CiKPuaNLawA said...

ahhaaa... saya tak memori kan gambar ni semalam...
nanti later2 kita sumbang satu gambo lg...

Eyrique Ettiqazz. said...

ade tripod tapi x tau nak pasang. buat la tutorial? huahuahuahua. kantoi.

gadisBunga™ said...

aku memang sengaja taruk entri ni Nizam. sengaja.

hahahaha!!!!


kakak singa ada bagi kite tripod tau!!!

Dr Singa said...

cheh!!!!!!!

Dr Singa said...

peha mana kau mau ni...

hahhahaaaaaaaaaa!!

sepa said...

gB, ko bagi tripod kat dak Nizam, siap dengan pokok tuuu... hehehe

Nizam.Ariff said...

CPL,
Ok... no problem tapi jangan gaduh2 nak letak gambor eh... hahaha..



eyrique,
hah... lagi teruk drpd aku....
hahahaha...


GB,
ko memang!
bagi la motivasi dalam bentuk sumbangan material kat aku ke... hahaha


Doc,
alaaa... aku cakap yang betul je.. daripada selindung2 ni... hahaha



Sepa,
aku akan tunggu sampai pokok tu berbuah.. hahaha