Friday, January 11, 2013

The Midnight Noise

.
Ini adalah entri pertama blog FOTOBLOGAKU pada tahun 2013.

Aku gunakan kamera dari telefon bimbit dan aku ambil menjelang tengah malam
Aku sengaja gunakan kamera 'cikai' itu kerana aku tahu akan ada banyak 'noise'.
Dan memang 'noise' itu yang aku mahu
Kalau lagi kuat 'noise' tu, lagi aku suka
tapi tak naklah tambahkan 'noise' guna digital software, tak ori youuu... 

'Noise' yang berlatarbelakangkan 'Noir' dan  biru...





'Spooky' gitu... 
Ini yang aku nak buat banyak-banyak versi Midnight Noise nih.... tungguuuuu...



.

7 comments:

Dr Singa said...

syyyyyy!!

bising ahhh..
banyak noise

tasekM said...

ooo... nk tunjuk tangga rumah baru eh...?

hehe.



.

CiKPuaNLawA said...

rumah dua tingkat..

Nizam.Ariff said...

Dr. Singa,
kadang-kadang seni tu ada dalam kebisingan... lagu rock kapak misalnya... hahahaa



TM,
Tak.. aku nak tunjukkan suasana malam yang biru dan seram...




CPL,
Haah... tapi jarang pakai yang kat atas, dah biasa setingkat je...

amn said...

sound card aku rosak kot,puas aku click, tak dengarla .

amn said...

he he, suram suram pun dah lawa..

Nizam.Ariff said...

Azani,
kadang2 gambar tak jadi pun ada seni... hahaa