Sunday, January 27, 2013

The Blue Ray Collection...

.
Kini giliran aku pulak la yang buat...
Aku ambil foto yang berlatarbelakangkan dinding putih dan cahaya biru, pda waktu malam.
Sesuai dengan slow shutter yang mampu dikawal oleh kamera aku.


Colour perspective yang disiram pada dinding...

Just to get some 'eerie' sensation out of the blue..

Just another blue perspective


I call this 'The Blue-Black Collection'


... dan sumber cahaya biru itu datangnya dari sini...



.

16 comments:

amn said...

the blues mood sensation,soothing

sepa said...

biru menbiru... hehehe

Nizam.Ariff said...

azani,
dah macam tangga nak turun ke ruang disko pun ada... hahaha



Sepa,
etiba aku teringatkan Plabet X atau Nibiru..... huiihh...

tasekM said...

puncanya dr mana?
tak faham aku gambar last tu..



.

Dr Singa said...

dodger blue!!
cantik!!

Nizam.Ariff said...

TM,
Puncanya dari lampu LED biru kat dinding...



Doc,
Oooo.. dodger blue naman dia eh?
Aku ingatkan electric blue...

Syed said...

Dodger blue indeed :)
Very creative idea. Thanks for sharing ya.

gadisBunga™ said...

gambo eerie ko tuh kelasss!!!

Nizam.Ariff said...

Syed,
Dodger blue! aku ni kaler pun tak tau beza... hahaha



GB,
Ko takut tak? takut tak? takut tak? Hahaha....

Ada versi Ju-On yang merangkak panjat tangga tapi aku dah buang sebab seram sangat... hahaha

Mohd Pk said...

cantik gambo2 nya..best

CiKPuaNLawA said...

u luk blu...

Nizam.Ariff said...

Mohd Pk,
Ye ke.... terima kasih..



CPL,
errr... itu bukan ke macam tanda orang nak muntah hijau?
Hahaha....

Dr Singa said...

Encik Syed yang ajar saya pasal Dodger Blue tu!!

Nizam.Ariff said...

Doc,
Oooo.... aku tak pernah dengar..

Kesuma Angsana said...

wah.,.. kreatif giler tuh !

Nizam.Ariff said...

KA,
kita buat apa yang ada di sekeliling kita je.... hahaha