Wednesday, January 30, 2013

kemaruk bulan..

oo..ok.. saya selalu ngelat.. 
saya update lg hari ni...
 


 ;
;
;
;
;
;
special edition just for this blog...
( untuk kak Tasek M tapi..hehee..)



15 comments:

Kesuma Angsana said...

mmg terbaik ni

Eny Abdullah said...

mmg cantik pemandangan bulan disebalik pokok kelapa tuu!

Nurr Kasih said...

subhanallah.. cantik panorama malam.. bulan di sebalik celah pokok kelapa.

gadisBunga™ said...

sungguh ohsem rasanya bila dapat snap gambar bulan ohsem macam ni kan? ;D

Nizam.Ariff said...

Nota buat CPL:
Cantik sungguh bulan purnama penuh tu. Aku tak mampu nak ambil foto. Terima kasih sesangat kerana letakkan foto yang cantik itu di blog ini...walau pun dedikasi untuk TasekM, tak mengapa.... huhuhu... Thanks.



KA,
Kita lihat bulan yang sma tetapi dari sisi yang berbeda...


Eny,
Kena pula nyiur tu melambai-lambai...



Nurr Kasih,
cantik kan? terima kasih kat CPL....



GB,
Ok, ko snap bulan sabit nanti, ko post kat blog ni... dedikasikan kat aku lak... hahaha

CiKPuaNLawA said...

hehe... sesama...

sebenarnya dedikasi kat tuan punya blog jugak...
kalau tak baek tempek ja terus kat blog kak Tasek M..
tak gitu.,,?!

kira 2 in 1 la...

kata kena rukun damai... kannn..?!!!...

Nizam.Ariff said...

CPL,
Ooo... ok..

jom kita mintak jadi author kat fotoblog tasek pulak, nak?

Aku syak mesti dia tak kasi aku jadi author sebab dia dah boleh agak gambor2 yang macam mana nanti aku letak kat situ.... hahaha

Dr Singa said...

Tas...

dia tak tau ada momok kat belakang dia masa dia ambik gambor tu kan Tas!!!!

Dr Singa said...

jom jadik author kat blog aku lak..


aku dah terjangkit Nizam...

CiKPuaNLawA said...

Nizam; hehehe.... takut kena karate nanti...

kakak Dr Singa ; alaaaa... suka tau...!!
sibbek orang ramai lagi kat pantai tu.... huhu...

tasekM said...

suziee... ko jgn nk ahkak2 sgt dgn aku.
aku rasa tua ok...

panggil adek manes tak pe.

kah2.




.

CiKPuaNLawA said...

hahahaaaa....

baek lah...

edek manesss....

mau tangkap apaa...?!!1...hahahahaaa

Syed said...

A landscape + the moon. Lovely shots indeed :)

Nizam.Ariff said...

Syed,
dia pandai ambil foto bulan...

CiKPuaNLawA said...

banyak cerita tentang bulan...
sebab tu kita suka bulan... huhu...