Saturday, January 26, 2013

Macam Seronok Je

Sekarang ni dah ada ramai author   dekat blog ni.
So far aku nampak teratur je.
Berjalan lancar.
Mula-mula orang ni up date.
Esok orang lain pula.
Esoknya lagi orang lain pula.

Masing-masing sepakat.
Tak ada rebut-rebut.
Tak ada 2, 3 entri dalam satu hari.
Tak ada entri rapat-rapat.
Tak ada caras mencaras.

Bagus. Bagus.
Macam antara author tu merancang begitu begini.
Pada hal tidak.
Tiada berhubung untuk merancang jadual entri pun.

Ah! Author  pun semua perempuan.
Perempuankan sangat profesional.
Ehem!

Dan tiba-tiba aku terbayang begini.
Tuan Tanah ada 5 bini.
Seorang Singa.
Seorang Kucing.
Seorang Bunga.
Seorang PompuanLawa.
Dan seorang Tasek.

Tuan Tanah berasa lenguh-lenguh badan dan memanggil bini-bininya minta diurut.
Singa urut tangan kanan.
Kucing urut tangan kiri.
Bunga urut kaki kanan.
PompuanLawa urut kaki kiri.







Dan Tasek.... Karate dusyum-dusyum tengah belakang...!

Geram pulak aku tengok dia goyang kaki orang lain kena  up date  blog.

Kah kah.




.

13 comments:

Dr Singa said...

kahkahkahkahhhhhhhhhh!!!

meh aku tolong Tas karate !!
mana-mana bahagian yang aku suka!!!
tangan kanan tak best!!

tasekM said...

drsinga,
kahkahkahkahhhhhh!!!

nak tersedak pulak aku baca komen ko nih..



.

Nizam.Ariff said...

Memula, aku ucapkan terima kasih kepada TasekM kerana menghadiahkan satu entri buat aku.


Kepada Dr. Singa dan TasekM:

Berukun-damailah sesama kamu, jangan gaduh-gaduh, jangan rebut-rebut. Gilir-gilirlah diantara kamu, mana yang dah urut kaki, nanti urutlah tangan pula. Mana yang dah urut tangan, urutlah kaki pula. Ikutlah pusingan yang telah ditetapkan...




keh keh keh keh...

Dr Singa said...

HAH HAH HAHHHH!!!!!!

Nizam.Ariff said...

Doc,
dah salam-salam cium2 tangan lekat2 pipi tak dgn TasekM nih?

Keh keh keh

sepa said...

panjang pulak dak TM tulis kat blog ko Dino.! hehehe

eh.! bila pulak giliran aku.?!

Nizam.Ariff said...

sepa,
ko jangan kasi TM sentap.. nanti tak berupdate blog aku ni.. hahaha

ko post malam esok la...

gadisBunga™ said...

chop! aku nak karate tang lain.

Nizam.Ariff said...

GB,
lain kat mana tu?
tengkuk aku masih sakit ni... hahaha

Dr Singa said...

nama manja Dino eh..??

Nizam.Ariff said...

Doc,
Takkkkk....!
Dino tu nama ganas yang kawan2 panggil sebab aku suka mengganazzz...

CiKPuaNLawA said...

urut kaki jaaa.... errmmm oke laa....
hahaahahaaaa....

banggg.... ai cuti yee... suh yang laen2 urut2 yu kayy...

ade yg menarik utk blog ni... nti balik kita hupdate...

Nizam.Ariff said...

CPL,
Ok... aku tungguuuu...