Friday, February 8, 2013

Beb, Inilah Dianya

Yang kau sangkakan lemon itu sebenarnya adalah terung...


Muda hijau. Masak bertukar kuning.


Memang misteri, kan bentuk dia...?

Keh keh.



.






10 comments:

tasekM said...

Nizam, nanti tolong tukar kaler link (word lemon) tu dr kelabu ke warna lain. kuning misalnya.

gelap nho kelabu tu...



.

CiKPuaNLawA said...

boleh makan ke terung ni...

Nizam.Ariff said...

TM,
Ok...



CPL,
haah la.. boleh dimakan ke?

Dr Singa said...

heheheheee....

dah le kaler dia kuning.. tu yang aku ingat lemon
lemon nenen..

Nurr Kasih said...

subhanallah..1st time tgk terung mcm ni..lain bentuk dia kan..

Nizam.Ariff said...

doc,
kalau aku iakan komen ko, agak2 TM kata aku maniac tak? hahahaha...



nurr,
aku segan nak tanam kat rumah.... hahaha

tasekM said...

nizam, mengaku sahajalah senang...

kah2.



.

sepa said...

yaya memang misteri...

Nizam.Ariff said...

sepa, ko pernah makan ke?

sepa said...

yg jenis bercabang nih, tak pernah.

tapi, kat sini ada jenis yg kaler kuning bulat, depa panggil terung asam.! masam rasanya. biasanya depa masak dengan ikan masin...