Thursday, February 14, 2013

titian perjalanan...

 
 
siulan kedamaian...
nanti kepulangan..
saat di tunggu hampit lumpuh...
tenang ku rindukan bayangan semalam...
 
 
 
setiap langkah penuh makna...
setiap makna ada hikmahnya...
 
 
tetiba nak jiwang kat blog nihh...
hehehe...

9 comments:

sepa said...

Dino, bilala aku nak bulih post gambar dlm blog ko nih...?! :)

Nizam.Ariff said...

Sepa,
ko ambik gambor la dulu...
ko dah accept tak jadi author aku nih?



CPL,
Thanks for the entri...

Perjalanan di atas gumuk pasir... jejak kan hilang disapu angin...
jangan sampai hilang jejak, kelak tak jumpa pangkal jalan nak pulang...

sepa said...

ko ada hantar invitation ker... aku mana reti... camner caranya nak accept.?!

tasekM said...

ooo... suzie.
aku ingat nizam yg post n3 nih.



.

Nizam.Ariff said...

sepa,
nanti aku invite lagi... aku guna gmail ko lak...



TM,
sebab ko rasa falsafah hidup dia lebih kurang hidup aku je, kan?



ASH said...

senapang tersadai dekat sebulan ni..
.
.
.
kena bangkit semula aku ni!

CiKPuaNLawA said...

nizam; InsyaAllah... selagi kita ingat Dia.. pasti Dia akan tunjuk jalan pulang kan..?..

terima kaseh ingat kan kita...

CiKPuaNLawA said...

TM : klu ayat nye mengade2 kat hujung nya.. kita la tu... hahahaaaa...

Syed said...

'tenang ku rindukan bayangan semalam..'
CPL.... I really like that! :)