Friday, March 1, 2013

Pagi Jumaat yang indah...

.
Bukan senang nak dapat tengok matahari meninggi di rumah pada hari bekerja.
Kalau bukan bercuti atau MC.



Shoot guna Nokia mama, foto as-it-is. Cahaya matahari elok2 jatuh seketul di tepi meja jati ini...


Juga dari Nokia mama, foto as-it-is tanpa edit.





.

10 comments:

sepa said...

nampak benar suasana pagi. :)

Dr Singa said...

ko bangun lambat eh!!!!

:)

tasekM said...

ni mesti laki bini MC nih...



.

Nizam.Ariff said...

Sepa,
kalau kat kawasan berbukit macam kat sana tu, mesti seronok eh....




Dr. Singa,
Bangun awal... .masa tu tengah lepak2 minum teh...



TM,
tak...aku sorang2 je... uhuk uhuk (batuk) ... Kroooaaahhh... krooaeehhh... (tarik kahak).... Ptuiiihhh!!! (ludah kahak) ... hahaha

CiKPuaNLawA said...

semoga cepat sembuh yee...

dah menjangkit nehh...

tekak sakit.... suara macam nak jd itek serati... ehhee..

Nizam.Ariff said...

CPL,
semalam doktor kata cuaca tak berapa bagus.... kuman kat tekak cepat membiak.... hahaha

Syed said...

There's something intriguing about the 2nd shot I could not quite put my finger on it. I just love a shot that made me think and wonder. It is artistic in a cool casual way. Good use of the morning light.

Well done bro :)

Nizam.Ariff said...

Syed,
masa aku terlihat imej tu, aku teringatkan imej 'Wayang Kulit'...jadi aku ambil shot tu.

mungkin itu yang ko lihat agaknya...?

Syed said...

Oh ya.. you're right!
I can see it now :)

Nizam.Ariff said...

Syed,
:)

.