Thursday, March 14, 2013

Ia tentang Kontras... Kata Dr. Singa.

.

Dr. Singa kata:
Merah dan Hijau
Sayur dan Buah

Satu kontras yang menarik...




Terima kasih , Dr. Singa...





.

21 comments:

CiKPuaNLawA said...

saya rasa dejavu....

Kesuma Angsana said...

betul dan dua2 kaler tu KA mmg suka !

Nizam.Ariff said...

CPL,
kat mana tu?
Bila tu?
Blog Dr. Singa...?


KA,
Aku pun suka merah hijau....
dan aku suka timun dan delima merekah, secocok gitu...

DrSam said...

Eksperimen yang menarik. Exposure pun baik.

Dr Singa said...

aik..
keluor dah..
cepatnya...

:)

delima yang ni tak merah sangat!!
semua pucat..

Nizam.Ariff said...

Dr. Sam,
kredit buat Dr.Singa..




Dr. Singa,
cepat je... dah tuan blog tak de gambor... kakakaka

tasekM said...

cemana buat ni doc?


.

Nizam.Ariff said...

TM,
Aku syak itu stock Dr. Singa punya masker... tutup mata kasi sejuk... hahaha

Telor Power said...

Eh....sama mcm dr.singa

jap konfius jap

Nizam.Ariff said...

Telor Power,
Authored by Dr. SInga pun... hahaha

Dr Singa said...

Nizam..
hahahhaaaa!!
lepas aku buat masker.. aku kunyah kunyah buat awet muda

Dr Singa said...

Tas..
Aku panjat ambik xray viewing box kat klenet..
aku letak kat lantai .. tapi bawah sangat ..
aku letak kat atas kerusi ..
aku talakan kamera 90 degree ke bawah.. [ ni yang susah .. sebab kau akan pening-pening lalat nanti bila angkat pala]
Exposure ko kena +2 kan.. baru nampak putih
kalau tak ada light box.. boleh guna tingkap jer.. ko tampal tracing paper kat tingkap

Nizam.Ariff said...

Dr. Singa,
sampai gitu sekali???
Gigih sungguh... hahaha

sudipVSsenduk said...

tepek depan cermin kereta bole tak?

pB said...

cantik

Nizam.Ariff said...

sudip,
tak boleh la aku syak...
nanti tak nampak jalan...



pB,
kredit buat Dr. Singa...

Syed said...

"tak boleh la aku syak...
nanti tak nampak jalan..."

Hehe.. funny repartee bro.. :)

Ooo.. kat sini doc letak yg timun punya ye. So timun tu triple used lah. Tak le membazir :)

Nizam.Ariff said...

Syed,
jangan lepas tu Dr. Singa bagi kat patient sebagai ubat supplement dah la... hahaha

sepa said...

cantik eh gambar nih.

Dino, ko buat pulak.!. ko letak atas tanah ker atas jalan tar ke. kalau ko gigih, ko letak atas atap.


.

gadisBunga™ said...

pergh. drSinga dah main experiment dah nih! ohsem!!!

Nizam.Ariff said...

sepa,
nantila aku beli timun dulu..



GB,
Nak kena guna timun gak kut baru menjadi... hahaha