Saturday, March 23, 2013

...the snipper views.!

depa kata alat nih 'serveyor's leveller'...
ko kata la apapun...!!! aku tak kisah, sebab aku tak gunapun alat nih utk kerja2 harian aku. hahaha...!!!
.
aku cuma nak ambik photo dari lubang-pandang...!!!

.
dan nampakla, rimba dan belantara...
hijau2 belaka...

.



.
kalau kat tempat Dino, mungkin nampak tembok2 konkrit, atau dinding2 kaca, atau kreta2 di jalaraya...!!! atau mungkin-boleh - siti nurhaliza... ehem.!



.

salam.

.

7 comments:

Telor Power said...

Saya nampak penganas sulu tu

mari....

cepat timbak

Syed said...

Hmm... byk shot2 creative boleh buat dgn view cam ni :)

CiKPuaNLawA said...

saya nampak pucuk muda....

gadisBunga™ said...

saya nampak Arnold Schwarzenegger. Fuyoh!

Nizam.Ariff said...

aku nampak seekor semut cuba menumbangkan seekor gajah pigmy...

aza ni said...

eh ada orang mandilah...nila kot?

Kesuma Angsana said...

nice one, cukup kreatif