Tuesday, May 8, 2012

Bermain-main dengan warna-warna alam...

.

... lagi tentang zoom-menge-zoom nih.
tapi betulkah tak rosak lensa aku kalau selalu buat gini?
Ada sesiapa yang tolong check n confirm?



yanng ini kurang ekstrem...



yang ini memang golongan ekstremist...







.

4 comments:

sepa said...

ganas...!!!

*yg nih lagi best. rasa cam dlm criter2 yg masuk dlm time machine.!

tasekM said...

takut gak rosak lense....

ke tak rosak hah..?



.

gadisBunga said...

ganas!

ko jgn buat selalu la sebab aku pun tak sure boleh rosak ke tak lens~

Aku said...

sepa,
ko tak takut ke? macam ko masuk wormhole jeh...



TM,
Aku tanya ko, ko tanya aku balik...



GB,
aku pun dah tak nak buat....
lainlah kalau ada terniat nak ganti lense Tamar ke.. apa ke..