Tuesday, May 1, 2012

Wajah-wajah mulus...

.

Ini sebahagian lagi foto budak-budak sekolah spontan...
Ada lagi. Esok-esok aku tampal di sini lagi...




aku fokus ke budak tudung hitam tu, tiba-tiba ada budak lain angkat tangan. serta merta kamera aku terautofokus kat tangan tu, jadilah macam ni...




ada budak dah jeles, muka macam Angry Bird... keh keh keh....




cer teka, apa yang budak-budak tu pakat tengok?






.

5 comments:

tasekM said...

jari terfokus tu tgh berzikir ke apa tu...?

Aku said...

TM,
entah lah.. dia gerak2 macam Karam Singh... aku rasa di tengah cerita kat kawan dia tu...

gadisBunga said...

budak jeles tu mmg kening dia terangkat macam angry bird lah. heheh~

sepa said...

gB, aku baru nak cakap.!

aku suka gambar tuh... cuba ko blurkan yg lain,
fokus kat dia sorang jeh!

:p

Aku said...

GB,
aku pun nampak benda yang sama... keh keh keh




Sepa,
event tu dah tak ada.. mana aku nak ambik foto balik kecuali kalau aku fotoshopekan...