Saturday, January 28, 2012

Forest in blurry vision...


Tak sengaja. Sebenarnya aku ambil subjek yang lain tapi tak menjadi, tak tajam. Tapi inilah hasilnya. Tak sangka aku dapat foto yang macam ni... aku suka sebab warnanya macam gaya-gaya 'black forest' gitu...




.

7 comments:

tasekM said...

fokus ke laut...







ye.
fokus ke laut itu pun seni...

:D

Aku said...

TM,
sebenarnya aku rasa apa-apa pun, sama ada jadi ke tak jadi, tetap seni namanya....

cuma kena pandai tengok ikut gaya mana, ye dak?

ckLah @xiiinam said...

Waaaaa....baru jumpa rumah ni!

tasekM said...

tu nama dia seni-kegagalan-nak-menang-juga..!

hehehe...





.

Aku said...

Cklah,
Selamat Datang ke teratak hamba ini... hahaha.



TM,
bukan.
itu nilai seni namanya.
bukan senang nak out-of-fokus kalau kamera auto ni... tapi berjaya juga... keh keh keh

sepa said...

gitu ke rupe black forest.

*ada cokelat yang nama black-forest gak. tapi, pahit...!!! hitam cokelatnya.

eh. Dino, itu memang fokus ke laut.!
kan, TM.?!

(hi.! TM...) :)

Aku said...

Sepa,
Errr.... aku sengaja fokus gitu,
tu seni zaman baru...
betul...