Friday, January 27, 2012

Insisi untuk "Segmen Benda Sedap : Fruit Tart"

Jangan ditunggu lagi... mutu gambar VGA dari telefon bimbit memang kurang ummphh! Tapi percayalah, rasanya memang umphhh!


Tart yang comel... aku rasa nak panggil Tart Sunti kerana kecomelannya...


Khas buat Blog Foto Tas yang mengutarakan subjek yang sama...

Sambil update blog sambil mengunyah fruit tart tu...


.

10 comments:

tasekM said...

nakkkkkkkk... (yg aku punya kedekut, kan...? :p)

ko punya ni nampak lagi menendang sebab buah dia banyak...
makankan sikit utk aku.


.

Aku said...

TM,
kalau nak buah banyak, pegi panjat pokok sendiri... yang ni aku punya..

keh keh keh..

sudipVSsenduk said...

cutenya! dah nak sama beso saiz kuku dgn buah peach/nenas tu...

Aku said...

Sudip,
aku pun konpius, kuku yang besar auat tart tu yang kecik?

hahaha

AZANI said...

dari sebelum jumaat sampat lps jumaat aku shik masuk keluar masuk...nak komen, tapi malu...


tart yang ni aku tak sanggup makan...cantik sangat...


wei ko dan tas telepati ya...

Aku said...

Azani,
kebetulan ja....

kami kerja kat kedai Bakery, bila-bila boleh makan tart... kakaka

Water Lily said...

Ahh..cuba snap gambo egg tart pulak

pemintaan ni.

Egg tart pun rasanya sedap jugak.

sepa said...

ada buah kiwi.
gua suka kiwi.

:)

gadisBunga said...

tak boleh ke org cipta camera phone yg ada feature macro setting? at least? kan? heheh~

Aku said...

Kak Lily,
kena mintak kat Tasek sebab dia ada segmen khas makanan yang dia suka. kalau nak suruh aku snap gambar telur ayam boleh la... hahaha


Sepa,
gua tak suka kiwi... masam... ada biji2 halus...



GB,
sebenarnya, boleh. Cuma, ko kena beli kanta cembung, letak kat depan kamera handphone... hmmm.. rasa2nya menjadi kut... nanti aku cuba....

hahaha