Monday, August 27, 2012

Wajah-wajah duka sang Lalat di Senduduk Putih

.

Ini adalah saki baki gambar yang boleh diselamatkan selepas di'crop'.
Tema kali ini... wajah-wajah duka sang Lalat...
Jangan tanya aku kenapa duka pula.
Lalat tu melambangkan Nikon aku yang bakal berulat...!












Koleksi kedua esok-esok aku tampal.

Lalat ni menghurung pokok Senduduk Putih yang penuh mistik tu...



 




.

9 comments:

CiKPuaNLawA said...

gebunya lalat itu...

camera chomel saya boleh ke buat gitu ekk...

Nizam.Ariff said...

CPL,
huh... lalat pun gebu?
hahahaa


kamera chomel tu boleh je janji boleh zoom dekat2 lalat tak lari...

doc said...

lawo lah ko zum !!

dah masuk spital dah nikon kau?

Kesuma Angsana said...

cantik giler lah KA suka!

gadisBunga™ said...

power...!!!

tasekM said...

ni bukan lalat.
ni kesatria baja hitam.


.

Nizam.Ariff said...

Doc,
belum masuk spital lagi...
dia suh hantar ke PJ... malas la pulak



KA,
terima kaseh,
gambor lalat pun suka... ? hahaha





GB,
lenguh tangan nak aim sebab lalat tu punyalah sensitif... tak duduk diam...




TM,
haah.. motor belalang dia parking kat pangkal pokok senduduk tu...

sepa said...

eh. pokok nih, kat sini kita panggil Engkodok, mungkin sebab buahnya, yang ala-ala blueberry, bila makan bibir, lidah dan segala yang bersentuhan dengannya, jadi purple... oya, warna purple disebut engkodok...


:)

*kelas gambar, bang.!

.

Nizam.Ariff said...

sepa,
ye la kelas gambar...

ko sengaja nak pujuk aku yg berduka ni je kan?... kan? huhhuuhu