Monday, April 30, 2012

Faces of the Innocents....

.

Ini diantara koleksi wajah-wajah yang menceriakan majlis di sebuah sekolah di pagi Sabtu...
Memerlukan kesabaran dan 'luck' ketika merakam aksi spontan sebegitu.
Aku bukan boleh nak suruh dia orang membuat aksi begitu-begini sebab
dia orang tu semunya anak-anak orang.


... kak, bila nak balik ni? ngantuk laaa.... huarggghh..



merajuk..?



jadi, Alien memang wujud? Abang pernah kena colek tak?







.

6 comments:

sepa said...

yer Dino. akupun nampak itu anak orang, anak patung
baru senang nak ejas, kan.!

*budak kecik yg berbaju berkolarbelangbelang
tuh kiut la bang.!
aku suka gambar yg last. dramatik...

gadisBunga said...

fokusnye anak anak dara tuh!

tasekM said...

bila la aku nk beranak lagi nih...

.

Temuk said...

Great shots! Foto-foto putihireng yang ayu banget.

gadisBunga said...

lupa nak kabo.

aku dah buat star trail. kak tas pun katanya nak buat jugak. jom buat jom!

http://www.gadisbunga.com/2012/04/mencucuk-langit-di-malam-minggu.html

Aku said...

sepa,
aku pun geram gak tapi mak dia asyikla pegang. dia ingat aku nak culik anak dia tu kut... keh keh keh



GB,
fokus sangat sampai adik tu boring dan mengantuk.. kesiannn.. keh keh



TM,
Baby hatch ada... ambik sorang nak?



Temuk,
terima kasih, kang Temuk.
kalau diwarnakan foto tu tak berapa impak sangat...




GB,
kat mana nak dapat langit berbintang ni?

setting macam mana ek?
focus & iso berapa ek?