Friday, August 3, 2012

Ambillah kesempatan yang ada...

.
Kadang-kadang, ada pada sudut-sudut tertentu, perspektif pandangan akan berbeza.
Maka ketika kita sedar akan wujudnya perbezaan itu, ambillah kesempatan
kerana mungkin kesempatan itu tidak berulang lagi.

















.

7 comments:

sepa said...

Putrajaya malammalam tak dak org merayaurayau.?!
Ko tak kena tahan dak pak guard?!

doc said...

kau membuatkan aku tergoda nak gi sana malam malam laaa

Nizam.Ariff said...

sepa,
ada...ada polis rayau-rayau naik radio car tapi aku anggap dia nak jaga aku dan kereta kat situ...





Doc,
meh aku nak goda-goda lagi....

kat sana malam-malam lengang, bebas parking kat bahubahu jalan. angin kut dan kawasan pun lapang je...

best lepak sebenarnya... cuma kena bawaklah bekal air makan sebab kat sana tak ada gerai mahupun 7-11...

haniaiman said...

kesempatan ekau yg tak dapat ku luangkan camni..cantik lighting tu..

Nizam.Ariff said...

LadyD,
putrajaya masih ada di situ... menunggumu...

CPLUmiYGKiuT said...

hape kate temani saya .. jd bodigad sambil2 hambek gambo... hahahaaa...

jgn kena perambat sudahh...

Nizam.Ariff said...

CPL,
alah.. tak yah teman-teman. Tak ada orang pun.

kalau nak teman pun sebab takut 'ketegur' keh keh keh...

eh, tapi itu pun mungkin tak ada apa-apa sebab bulan ramadhan setan kena tambat...