Wednesday, August 15, 2012

Labu Panas...

.




Pekerja tu tayang skill la tu..







.

9 comments:

doc said...

tanduriiiiiiiiii......


Nizam.Ariff said...

doc,
you suka ke???

kita suka gak.. garllic nan + butter.. perrgh baunyerrr

Kesuma Angsana said...

KA suka ni! hehe. KA nak wish selamath ari raya, mohon maaf andai ada salah silap spjg kita berblogging ni ye

gadisBunga™ said...

KO PENAH MAKAN NAN DENGAN SATEY? SEDAPPPP!!!

tasekM said...

GB... caps lock tu marah ke beb..?

hehe.


.

Nizam.Ariff said...

KA,
sama-samalah kita bermaaf-maafan... aku pun kadang kala kasar-kasar juga, maklumlah... jantan... hehehe






GB,
makan asing-asing ke? maksudnya order Nan dan order satay juga?
tak pernah pulak aku. nanti kalau ada dua2 tu, aku cuba order...





TM,
er... aku pun takut-takut juga nak jawab komen dia tu tadi... hahahaa

gadisBunga™ said...

hahaha! aku mana ada marah. menahan sakit je ni. sakit yang kedua sakit selepas sakit bersalin. aduh! aduh!

jap jap. aku tak penah lagi la merasa bersalin tu macam mana sakit dia....

gadisBunga™ said...

yup. order nan pastu order satey. tanduri ko lupakan dulu. pastu ko try. syurga ke tak? :D

Nizam.Ariff said...

GB,
fuhh! legaaa... aku ingat darah ko tengah menggelegak tadi...


kalau jumpa aku cuba tapi jarang kedai mamak jual nan ada orang bakar satay kat sebelah...