Tuesday, August 28, 2012

Lagi... tentang Lalat mengenang masa depan yang duka...

.

Ada yang sambar body kamera Nikon D3200 karang nih...!

Tapi...
Aku bukan manusia jenis habis madu sepah dibuang merata-rata...
Aku masih berteguh-janji dengan D3100 untuk bersama selama-lamanya.
Walau pun dah cacat, cacatnya ia ketika bersama-sama aku.



aku syak ini lalat jantan sebab lain macam bentuk dan warnanya...



Aku tak tau kenapa berpuluh-puluh lalat tertarik dengan Bunga Senduduk Putih tu...



Aku pukau lalat ni supaya tak terbang baru boleh shoot...







.

8 comments:

doc said...

senduduk putih , orang kata boleh buat ubat bro..

lalat pun tau?

tasekM said...

lalat pun ko boleh pukau... inikan pulak org ye dak...?









pi duduk jauh sikit dr aku..

:p



.

CiKPuaNLawA said...

sekali tgok macam kena pukau dgn lalat nih... ihhii...

Nizam.Ariff said...

Doc,
bunganya abang aku selalu makan. aku tak pernah makan lagi...

lalat suka kat situ sebab bunga yang dah layu ada keluarkan satu bau yang agak busuk ...



TM,
lihatlah mataku.... lihatlahhhhh....



hahaha




CPL,
uikk?!
aku pukau lalat, lalat pukau ko?
hahaha.......

haniaiman said...

dik, lense apa yg ko guna..kira ok apa even guna d3100 tu..cayalah..

Nizam.Ariff said...

LadyD,
kak, lense standard D3100 jer..
Nikkor 18-55mm jer rasa-rasanya...

sepa said...

banyakla ko punya pukau.!!!

eh. ko tangkap lalat tuh, buh tatu naga...!!!


sebenarnya, aku nak suruh ko tangkap, dan buh dalam frem... hehehe


*suka gamba no.1...

Nizam.Ariff said...

sepa,
aku suka gambor no.2
sebab nampak macam perspektif...